Bericht versturen
Thuis

Qingdao Xincheng Rubber Products Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
China Qingdao Xincheng Rubber Products Co., Ltd. certificaten
China Qingdao Xincheng Rubber Products Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu
  • lopende band

    Estabished Rubber de Productenco. van Qingdaoxincheng, Ltd als een Professioneel verwerkende Bedrijf, dat was in 1986. Het Bedrijf is een productie, een wetenschappelijk onderzoek en een ontwerp, productontwikkeling, de technische diensten voor de geïntegreerde onderneming.

    Het Bedrijf is hoofdzakelijk opbrengs mariene rubberluchtkussens en pneumatische rubberstootkussens, Schuim gevulde stootkussens en andere rubberstootkussens enz., wat als belangrijke onderneming de certificatie van CCS, ISO9001 heeft overgegaan: 2008, SGS, BV enz.

    Sinds 2000, heeft het Bedrijf heel wat productieervaring op het gebied van mariene rubberluchtkussens en stootkussens geaccumuleerd, die heeft een groot aantal van professioneel ontwerp en productie technisch personeel samenbrengen. Het Bedrijf hangt altijd aan om productkwaliteit en klantenservice te verbeteren. In 2011, „van de de productenproductie van China de top 10 rubberonderneming“ en „van de verbindingsproducten van China rubber de productie hoogste best-selling beroemd merk tien“; In 2013 won de van de de scheepsbouwindustrie van China leveranciers van het de groeps eminente product. Op dit moment, heeft onze producten over de hele wereld selled, omvatten Zuidoost-Azië, Rusland, Midden-Oosten Zuid-Amerika en de EU-landen enz.

    Qingdao Xincheng Rubber Products Co., Ltd. fabriek productielijn 0Qingdao Xincheng Rubber Products Co., Ltd. fabriek productielijn 1Qingdao Xincheng Rubber Products Co., Ltd. fabriek productielijn 2Qingdao Xincheng Rubber Products Co., Ltd. fabriek productielijn 3Qingdao Xincheng Rubber Products Co., Ltd. fabriek productielijn 4

Contactgegevens
Qingdao Xincheng Rubber Products Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Windy Wang

Tel.: +86-13854213258

Fax: 86-532-86539177

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)